maanantai 13. heinäkuuta 2009

Talossa

Mies oli jonkinlaisessa vaarassa joutua vaaratilanteeseen. Sitä olisi auttanut, jos eräänlainen paperi olisi saanut olla "kasassa". Tyttö muisti repineensä yhden jo aiemmin ja häneen eteensä tuli niiden osia. Hän näki niiden itsekseen palautuvan yhteen ja säikähti. Ne pitäisi polttaa.

Mies oli vallaton ja ihana, levoton, hieno, kaunis ja hyvä. Tyttö Rakasti häntä enemmän, kuin mitään koskaan.

Ensimmäinen päivä meni molempien sekoillessa ihmisyyttään, he iloitsivat ja rakastivat. Toisena päivänä tyttö jo katsoi televisiota muiden kanssa ja mies kärsi tylsyydestä, sekä järkytyksestä.

Mies jätti kolmannen viestinsä tytön kirjan väliin ja tällä kertaa suomen kielellä. Hän pyysi tyttöä heräämään ja tyttö vastasi olevansa hereillä, mutta hän ei voi käyttäytyä sen mukaisesti. Mies pyysi tyttöä iskemään hänet uudelleen, suutelemaan häntä ja hellimään. Tyttö olisi halunnut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai miten ovela juttu. Yhteenliittyvät paperit, salaperäistä. Ja tuo hereillä olijan herättäminen. Paljon olit saanut tapahtumaan muutamalla lauseella.

Anonyymi kirjoitti...

Et ole päivitellyt blogiasi vähään aikaan. Harmi. Minusta juttusi ovat tosi hyviä, kiehtovia. Lueskelen niitä aina joskus, mutta kuten sanottua kommentit eivät näytä aina tulevan näkyviin. Ajattelin antaa blogillesi tunnustuspalkinnon omaltani, kun vain saisin sen linkitettyä. Olen vähän tumpelo vielä sellaisissa asioissa.